Ritterwerk

In een kleine garage aan de rand van München startte Franz Ritter in 1905 ritterwerk.


Franz Ritter ontwikkelde aanvankelijk poetsmachines voor messen, die waren aangezien er nog geen roestvrij staal voor handen was, van groot belang. De ritter messenpoetsmachine werd tot aan de introductie van de invoering van roestvast staal meer dan 100.000 keer verkocht. 
De basis voor het huidige succesverhaal van ritterwerk werd 30 jaar later gelegd met de eerste brood snijmachines. Sommigen, toen hypermoderne apparatuur, doen vandaag de dag, meer dan zeven decennia later, in veel huishoudens nog steeds dienst.


Ingebouwd of als tafelmodel, ritterwerk vergemakkelijkt de dagelijkse bereiding van ons voedsel. ritter heeft tot doel de praktische keuken apparatuur te optimaliseren in de geest van het Bauhaus. Innovatief en baanbrekend, komt ritterwerk met extra ingebouwde oplossingen, vooral met de eerste ingebouwde broodrooster voor in een keukenlade. 
De middelgrote onderneming ontwikkelt, ontwerpt en produceert onder leiding van Michael Schüller, uitsluitend in Duitsland, om precies te zijn Gröbenzell in de buurt van München.
” Made in Germany “is de productieve sleutel tot dit succes.

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit merk?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken