Cuisinart Airfryer / Mini Oven – TOA60E

De Air Fryer Mini Oven is snel en gemakkelijk in gebruik en produceert goudbruine, knapperige maaltijden met de airfryerfunctie, met weinig tot geen olie als een gezonder alternatief voor frituren. Met 4 simpele knoppen kun je de temperatuur instellen, de te gebruiken functie, bruiningsmate en de bereidingstijd, zodat je complete controle hebt.

Met 7 verschillende functies om uit te kiezen is het zoveel meer dan alleen een airfryer. Hij kan ook gebruikt worden om snacks perfect af te bakken, of heerlijke braadstukken, knapperige pizza’s (tot 30 cm diameter), vakkundig gegrild vlees of vis en gelijkmatig afgebakken tosti’s en panini’s. En ook nog om brood te roosteren precies zoals jij dat wilt.

Met een supersnelle opwarmtijd van 90 seconden is de Air Fryer Mini Oven bijna direct klaar voor gebruik en door zijn krachtige gecontroleerde luchtstroomtechnologie zijn gerechten zo’n 30% sneller klaar dan in een conventionele oven zodat je perfect gelijkmatig gebakken gerechten in soms slechts enkele minuten op tafel hebt staan.

Compact design maar toch met een capaciteit van 17 liter, dus groot genoeg voor een gezin van 4. Je kunt op 2 levels bakken, een pizza van 30cm doorsnede afbakken of een hele kip van 1,8kg braden.

Er zijn 6 temperatuurinstellingen vanaf 90°C (voor warmhouden) tot 230°C (voor airfryen) en een ingebouwde timer die één keer rinkelt wanneer de ingestelde tijd is bereikt, de oven schakelt dan ook automatisch uit om verbranden en overkoken te voorkomen.
Bereid heerlijke taarten, cakes en quiches of bak bevroren voedsel af met de bakfunctie of gebruik de grillfunctie om supersnel vlees, vis en groentes te grillen, ook een gezondere optie dan bakken. De tostifunctie geeft je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk lunches te maken, zoals smakelijke panini’s, kaastosti’s of perfect geroosterde sandwiches.

Rooster brood en bagels snel en gemakkelijk met de toast-functie. De variabele bruiningsmate geeft je de controle over de bruining, zodat je brood precies zo bruin wordt geroosterd als jij wilt.

De oven kan ook gebruikt worden om gekookt voedsel warm te houden met de warmhoud-functie totdat je klaar bent om het te serveren of om restjes perfect op te warmen, zelfs van de avond ervoor.

Verder is de binnenkant van de Air Fryer Mini Oven voorzien van een anti-aanbaklaag en daardoor gemakkelijk schoon te maken en zijn ook de accessoires gemakkelijk schoon te maken.

 • 7 functies: air fry, braden, bakken, grillen, tosti’s, rooster en warmhouden
 • Super krachtige, Controlled Fast Airflow technologie zorgt voor een ultrasnelle opwarmtijd, klaar voor gebruik in 90 seconden.
 • Grote binneninhoud van 17L voor het koken van meerdere porties
 • 4 knoppen: Aan / Oven en timer (60 min), Temperatuurinstelling van 90°C tot 230°C, Functie-instelling, Bruiningsinstellingsknop
 • Aan/Uit Knop Ovenverlichting
 • Automatische uitschakeling
 • Gemakkelijk schoon te maken anti-aanbaklaag aan de binnenkant
 • Inclusief AirFryer mandje, ovenrekje en bakplaat
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Veelzijdig aanrechtmodel airfryer mini oven.
 • Voedsel wordt snel en gelijkmatig gegaard, 30% sneller dan in een conventionele oven.
 • 6 temperatuurinstellingen vanaf 90°C (warmhouden) tot 230°C (airfryen).
 • Wordt geleverd met een airfry-mandje van 25cm x 29cm, groot genoeg voor een gezin van 4.
 • Mogelijkheid om te bakken op 2 levels..
 • Binnenverlichting geeft je zicht op je eten tijdens de bereiding, voor extra controle.
Lees verder

Over Welkom bij J. Lensen Huishoud!

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geen standaard website meer, maar een informatieplatform, waar je niet alleen onze producten vind, maar ook achtergrondinformatie, recepten, geschiedenis van onze merken, leuke weetjes etcetera. Kom dus gerust vaker langs en kijk welke nieuwe producten we hebben toegevoegd, laat je inspireren door de recepten en achtergrondverhalen. Ook zullen we […]

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken