Cuisinart Cordless Handmixer – RHM100E

De draadloze handmixer met roestvrijstalen gardes maakt deel uit van de Cuisinart® Cordless Collection en maakt het mengen van deeg, cakebeslag, glazuur, schuimgebak en slagroom heel eenvoudig. De handmixer is ook perfect voor het stampen van aardappelen.

En omdat de handmixer draadloos is, hoef je je geen zorgen te maken of er een stopcontact vrij is of in de buurt zit – je kunt je recept overal in de keuken bereiden, van het kookeiland tot de kookplaat of het aanrecht, zonder dat er een snoer in de weg zit.

De Cuisinart draadloze handmixer is super krachtig en heeft 5 snelheidsinstellingen om je de totale controle over je ingrediënten te geven. Begin op de laagste snelheid en verhoog deze langzaam om te voorkomen dat de ingrediënten uit je mengkom spatten. De instellingen kunnen tijdens het mixen gemakkelijk met één hand worden aangepast – gebruik een lage snelheid voor slagroom en een hoge snelheid voor botercrème of dikker beslag.

Het staande ontwerp voorkomt geknoei op je aanrecht tijdens gebruik en doordat de handmixer geen snoer heeft, is deze eenvoudig op te bergen. De hoogwaardige, roestvrijstalen gardes zijn ontworpen voor maximale prestaties, zonder centrale steel, waardoor ze gemakkelijker zijn schoon te maken. Het design is compact en goed uitgebalanceerd, zodat je de handmixer comfortabel en gemakkelijk kunt vasthouden.

Doordat de handmixer wordt aangedreven door een lithium-ion batterij en wordt opgeladen via USB, geeft deze geweldige prestaties, zelfs wanneer de batterijduur laag is. Een volledige oplaadduur van 130 minuten biedt genoeg vermogen voor ongeveer 20 minuten continu gebruik, afhankelijk van je recept. De batterij indicatoren laten je weten wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je deze opnieuw kunt opladen. Wel adviseren wij de handmixer na elk gebruik op te laden, zodat je niet plots met een lege batterij zit bij het volgende gebruik.

De opzetstukken zijn vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging.

 • Draadloos voor flexibiliteit en gebruiksgemak
 • Compact formaat voor eenvoudig gebruik en opslag
 • Staand ontwerp -minder rommel op het werkoppervlak
 • Inclusief eenvoudig te reinigen, roestvrijstalen mengkloppers
 • 5 snelheidsinstellingen
 • 130 minuten volledig opladen geeft ongeveer 20 minuten continu gebruik
 • Lithium-ion batterij voor consistente, krachtige prestaties
 • Indicatielampjes tonen voortgang van het opladen en resterende levensduur van de batterij
 • Inclusief USB-kabel en adapter voor optimaal opladen
 • Veeg het apparaat gemakkelijk schoon, inclusief vaatwasmachinebestendige kloppers
 • 2 jaar garantie
Lees verder

Over Welkom bij J. Lensen Huishoud!

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geen standaard website meer, maar een informatieplatform, waar je niet alleen onze producten vind, maar ook achtergrondinformatie, recepten, geschiedenis van onze merken, leuke weetjes etcetera. Kom dus gerust vaker langs en kijk welke nieuwe producten we hebben toegevoegd, laat je inspireren door de recepten en achtergrondverhalen. Ook zullen we […]

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken