Cuisinart Entertaining Grill – PL60BE

De Cuisinart Entertaining Grill is de perfecte oplossing om voor een grote groep gerechten te bereiden. Het extra grote kookoppervlak van de tafelgrill met antiaanbaklaag is perfect voor alle manieren van grillen. Deze tafelgrill is een geweldige manier om grote hoeveelheden te maken en het is een geweldig alternatief voor een barbecue. Ga samen aan tafel en laat je gasten hun eigen eten klaarmaken zoals ze het lekker vinden. Of gebruik de tafelgrill voor noedels en zeevruchten in teppanyaki-stijl.

De temperatuurcontrole met twee zones zorgt ervoor dat elke kant van de plaat op verschillende temperaturen verhit kan worden, waarbij de gekozen temperatuur van 90℃-260℃ nauwkeurig behouden blijft. Ideaal als je aan de ene kant zachtjes groenten wilt grillen, terwijl je steaks bakt aan de andere kant. De tafelgrill is ook zeer geschikt om bereide gerechten warm te houden.

De plaat is volledig verwijderbaar en vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging en is in een handomdraai op te bergen. Het toestel warmt snel op en behoudt de gekozen temperatuur voor perfecte kookresultaten.

Door de ingebouwde lekbak wordt overtollige olie afgevoerd van de plaat om gezonder te koken. Als je marinades en sauzen klaarmaakt, kan de opening gesloten worden zodat de smaken tijdens het koken behouden blijven.

  • Extra groot kookoppervlak (33,5 x 23,5 cm)
  • Niet klevende plaat (gemakkelijk schoon te maken)
  • Instelbare temperatuur tot 260° C
  • De temperatuur van beide kanten van de platen kunnen apart worden ingesteld
  • Warmt snel op en is snel terug op temperatuur
  • Geïntegreerd druipbakje
  • Geïntegreerde spatbescherming
  • Inclusief schoonmaaktool
  • 2200 Watt
Lees verder

Over Welkom bij J. Lensen Huishoud!

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geen standaard website meer, maar een informatieplatform, waar je niet alleen onze producten vind, maar ook achtergrondinformatie, recepten, geschiedenis van onze merken, leuke weetjes etcetera. Kom dus gerust vaker langs en kijk welke nieuwe producten we hebben toegevoegd, laat je inspireren door de recepten en achtergrondverhalen. Ook zullen we […]

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken