Cuisinart Slowcooker MSC600E

Slow is the new fast

Met deze ultieme 3-in-1 Multi-Slowcooker maak je met ’n druk op de knop de heerlijkste gerechten klaar. Braden, stoven, bakken, stomen, deze slowcooker maakt het allemaal mogelijk. Plaats simpelweg de ingrediënten in de keramische kom, stel de bereidingstijd in en de Multi-Slowcooker doet al het werk. Wanneer het gerecht klaar is, schakelt de Slowcooker automatisch over naar de warmhoud functie. Stel het apparaat ’s ochtends in en kom thuis wanneer de maaltijd gereed is. De elegante keramische kom is uitneembaar en kunt u gebruiken om uw gerechten in te presenteren. De Multifunctionele Slowcooker zorgt voor gezonde gerechten, omdat dankzij de bereidingswijze alle vitaminen en mineralen worden bewaard.

6 verschillende standen:

SIMMER: Voor een zachte sudderbereiding (ongeveer 78°C). Deze maakt het mogelijk om delicate of kwetsbare voedingswaren zoals vis of vruchten te laten sudderen die een regelmatige bereiding vergen. Dit bereidingstype is ook ideaal om de vermenging van smaken of geuren te versterken tijdens de bereiding. Deze kookwijze is over het algemeen langer en varieert aan de hand van te bereiden ingrediënten.

LOW: Voor een traditionele sudderbereiding (ongeveer 84°C). Dankzij deze instelling is het mogelijk een bereiding te laten sudderen op een gewoonlijk voor het koken aanbevolen temperatuur. Deze regeling moet de voorkeur krijgen om minder kwetsbare ingrediënten te bereiden (wit vlees type gevogelte, groenten, vleeswaren).

HIGH: Voor een snelle sudderbereiding (ongeveer 96°C). Deze stand maakt het mogelijk het bereidingsproces te versnellen. De voor het koken vrijkomende warmte zal steeds zacht maar warmer zijn. Deze regeling maakt het mogelijk voedingsmiddelen te bereiden die een hogere en meestal langere stand vergen voor een doordringing van de geuren en smaken (schouderstukken, runderlende, schenkel, bout etc.). De bereidingstijd varieert van 4 tot 5 uur volgens de bereiden ingrediënten.

WARM: Warmhoudstand. Deze stand is bedoeld voor het warmhouden van de gerechten wanneer de bereiding voltooid is. Het warmhouden gebeurt automatisch zodra de geprogrammeerde bereidingstijd is verstreken. We raden de gerechten ongeveer 1 tot 2 uur warm te houden na de bereiding en het apparaat vervolgens uit te schakelen.

STEAM: Deze stand is gemaakt om gerechten te stomen. Dit is een van de meest gezonde bereidingswijzen omdat er geen vet aan toegevoegd wordt. Bij het stomen kan de temperatuur niet aangepast worden. Doe niet meer dan 0,5 liter water in de bak, plaats het stoomrooster, sluit de deksel en de bereiding kan beginnen.

BROWN/SAUTE: Gebruik deze functie om ingrediënten op te bakken, dicht te schroeien, te braden of te kleuren, om ze daarna eventueel nog langzaam en langdurig verder te bereiden (sudderen of stoven). Deze functie kan ook worden gebruikt om te roerbakken of het fruiten van ingrediënten zonder ze daarna verder te garen.

  • Roestvrijstalen behuizing
  • Aluminium binnenpan, 5.7 l, voorzien van anti-aanbaklaag en ‘koudegrepen’
  • Glazen deksel
  • 6 functies:- Bakken (klaar in 2 tot 30 minuten)- Sudderen (klaar in 2 tot 24 uur)- Stoven (klaar in 30 tot 120 minuten)- Warmhouden (gedurende 8 uur)- Koken (klaar in 10 tot 60 minuten)- Stomen (klaar in 10 tot 30 minuten)
  • 2 Verlichte lcd-schermenVoor een nauwkeurige weergave van de actuele temperatuur en bereidingstijd
  • 3 FunctietoetsenVeranderen van kooktemperatuur tijdens het bereiden
  • TimerInstelbaar van 0 – 24 uur van te voren
  • 3 jaar garantie
  • 230 Volt, 1240 Watt
Lees verder
'

Over Cuisinart

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken