Cuisinart Waterkoker (1.7L) – CTK17SE (Rvs)

De stijlvolle traditionele waterkoker van roestvrij staal maakt deel uit van de Style Collection en zal een subtiel vleugje kleur toevoegen aan je keuken.

Maak de look compleet met een bijpassende broodrooster in dezelfde mooie afwerking of wissel juist eens af met een andere, complementaire kleur uit onze collectie.

De 1.7L Traditionele Waterkoker van Cuisinart combineert de klassieke traditionele vorm van een ketel met een moderne eigentijdse look. Met een vermogen van 3 kW kookt het water snel en dankzij het extra grote watervenster is het vulniveau gemakkelijk te zien. Het verwijderbare kalkfilter zorgt voor de beste smaak voor je drankje.

Dankzij het dubbelzijdige watervenster en de 360​°-basis met geïntegreerde opbergruimte voor het snoer, is de waterkoker perfect voor links- en rechtshandig gebruik.

De behuizing van hoogwaardig roestvrij staal is afgewerkt met een prachtige parelzilveren coating die eenvoudig te reinigen is, zodat de waterkoker altijd fantastisch op je werkblad zal staan. De grote schenktuit en het goed uitgebalanceerde handvat zorgen ervoor dat deze waterkoker probleemloos schenkt, zonder te morsen.

  • Vermogen van 3 kW zodat het water snel kookt.
  • Inhoud van 1,7 L.
  • Extra groot watervenster.
  • De basis is 360° wendbaar voor links- en rechtshandig gebruik.
  • Verwijderbaar kalkfilter.
  • Automatische uitschakeling.
  • Groot, afneembaar deksel voor eenvoudig bijvullen.
  • Geïntegreerde opbergruimte voor snoer.
Lees verder

Over Welkom bij J. Lensen Huishoud!

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geen standaard website meer, maar een informatieplatform, waar je niet alleen onze producten vind, maar ook achtergrondinformatie, recepten, geschiedenis van onze merken, leuke weetjes etcetera. Kom dus gerust vaker langs en kijk welke nieuwe producten we hebben toegevoegd, laat je inspireren door de recepten en achtergrondverhalen. Ook zullen we […]

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken