Nemox koffiemolen 7975

Espresso, per favore!

Koffiemolens zijn er in uiteenlopende maten en soorten, met verschillende maalwijzen die weer gebruik maken van diverse materialen.

Slagmessen of maalschijven -konisch of plat, keramisch of roestvrij staal, allemaal met hun eigen voors en tegens.

Mesjes of schijven?In traditionele koffiemalers zit een mesjes dat de koffiebonen in stukken hakt. Prima voor filterkoffie, maar niet voor espresso. Het is voor espresso belangrijk dat de maling fijn is en constant. Je moet hier de bonen malen tussen 2 maalschijven.

Conische of vlakke maalschijven?Conische, ofwel kegelvormige, maalschijven zouden minder heet worden tijdens het malen en dus beter zijn voor de bonen. Maar daarentegen zeggen anderen weer dat platte maalschijven een constantere maling geven.

Waar kan je op letten?Welk materiaal en welke vorm het beste zijn, is dus moeilijk te zeggen. Maar ongeacht materiaal en de vorm, de afstand tussen de maalschijven is altijd in te stellen en zo bepaal je de fijnheid van de maling. Bij verschillende machines kan dat in stapjes, bij anderen traploos. Dat laatste is natuurlijk nauwkeuriger.

De Nemox Lux is de specialist in ons assortiment. Met deze molen kan je alles aan, zelfs de meest fijne maling voor espresso. De molen is voorzien van een speciale piston-houder met pulsschakelaar om de machine pas te activeren als je de piston tegen de schakelaar aandrukt. Je kan de molen traploos van fijn tot grof instellen. Door het roestvrijstalen conische maalwerk ben je altijd zeker van een perfecte maling.

  • Roestvrijstalen glanzend huis
  • Traploos instelbare maalgraad.
  • Speciaal voor piston-machines
  • Piston-houder met pulsschakelaar
  • Bonenreservoir voor 150 gram.
  • 230 Volt, 150 Watt.
  • Gebruiksaanwijzing Nemox 79.75
Lees verder

Over Welkom bij J. Lensen Huishoud!

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geen standaard website meer, maar een informatieplatform,¬†waar je niet alleen onze producten vind, maar ook achtergrondinformatie, recepten, geschiedenis van onze merken, leuke weetjes etcetera. Kom dus gerust vaker langs en kijk welke nieuwe producten we hebben toegevoegd, laat je inspireren door de recepten en achtergrondverhalen. Ook zullen we […]

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken