Russell Hobbs slowcooker 24180-56

Slow is the new fast

Zoals oma heerlijke stoofgerechten en soepen maakte op haar petroleumbrander, zo maak jij ze nu, op een moderne en veiligere manier, met de slowcooker van Russell Hobbs. Met een slowcooker maak je op eenvoudige wijze heerlijke eenpansgerechten zonder uren in de keuken te hoeven staan of op te letten. Je doet de ingredienten in de pan (eventueel in een pan op het gas voorgebakken of ‘aangezet‘ in keukentaal) , schakelt hem in en na enkele uren is je diner klaar! Door de langzame garing smelten de verschillende smaken samen en vult de keuken zich met de meest fantastische geuren. Stoofpotten, Curry’s, Goulash, suddervlees, Boeuf Bourguignon, maar ook erwtensoep, bouillon of zelfs Pulled Pork worden nu kinderlijk eenvoudig. Na bereiding van je favoriete gerecht kan je er ook voor kiezen de Warmhoud-functie in te schakelen, zodat je gerecht goed op temperatuur blijft.

De Russell Hobbs 3,5 liter Slowcooker is uitermate geschikt voor een gemiddeld huishouden, tot 4 personen. Door zijn bescheiden voorkomen en lichtgewicht binnenpan past hij in iedere keuken en berg je hem na gebruik eenvoudig op. De aluminium binnenpan is uitneembaar en gemakkelijk te reinigen, eventueel in het bovenste rek van de vaatwasser. Door de ‘chalkboard-finish’ kan je erop schrijven wat er in zit, of een leuke boodschap voor de thuiskomers achterlaten.

  • Metalen behuizing met ‘Calkboard’-finish
  • 3,5 l inhoud, max. 4 personen
  • 3 instelbare temperaturen
  • Glazen deksel
  • Uitneembare zwarte keramische pan
  • Antislippootjes
  • Inclusief 2 krijtjes
  • 230 Volt, 200 Watt
  • Gebruiksaanwijzing RH 24180-56
Lees verder

Over Welkom bij J. Lensen Huishoud!

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geen standaard website meer, maar een informatieplatform, waar je niet alleen onze producten vind, maar ook achtergrondinformatie, recepten, geschiedenis van onze merken, leuke weetjes etcetera. Kom dus gerust vaker langs en kijk welke nieuwe producten we hebben toegevoegd, laat je inspireren door de recepten en achtergrondverhalen. Ook zullen we […]

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken