Russell Hobbs Slowcooker (1,5L) – 25570-56

Een compacte slowcooker die weinig ruimte in beslag neemt
Ben je op zoek naar een slowcooker die je ruimte bespaart in de keuken, maar wel krachtig presteert? Dan zal je blij zijn met de Compact Home Slowcooker, die alle voordelen van een grotere slowcooker combineert met een ideaal formaat. De slowcooker heeft een compacte inhoud van 1,5 liter en heeft 3 warmtestanden. Creëer de heerlijkste gerechten van een rundvlees stoofpot tot klassieke kipstoofschotels.

3 warmtestanden
Wat je ook aan het bereiden bent, de Compact Home Slowcooker heeft er de juiste warmtestand voor. Zo kun je met de hoge stand je soep indikken en met de lage stand een runderstoofschotel langzaam laten sudderen. Voor elk gerecht is er een geschikte temperatuur. En als je heel veel trek hebt en voor een tweede ronde gaat, dan kun je het eten met de warmhoudfunctie warm houden.

Compacte inhoud van 1,5 liter

De slowcooker heeft een uitneembare keramische pan, met een inhoud van 1,5 liter. De Compact Home Slowcooker heeft een sterke deksel van gehard glas om de warmte tijdens het koken goed vast te houden. En degenen die graag een oogje in het zeil willen houden, kunnen natuurlijk altijd even gluren.

 

  • 110w
  • Compacte inhoud van 1,5 Liter
  • 3 Warmtestanden: Hoog, warm & laag
  • Deksel van gehard glas
  • Uitneembare keramische pan
  • Dekselophanger
  • Geborstelde behuizing
Lees verder

Over Welkom bij J. Lensen Huishoud!

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geen standaard website meer, maar een informatieplatform, waar je niet alleen onze producten vind, maar ook achtergrondinformatie, recepten, geschiedenis van onze merken, leuke weetjes etcetera. Kom dus gerust vaker langs en kijk welke nieuwe producten we hebben toegevoegd, laat je inspireren door de recepten en achtergrondverhalen. Ook zullen we […]

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken