Unold blender 78605

Speed things up!

Frisse, fruitige of groene smoothies, fijne, romige, koude sauzen voor salades of Vitello tonnato, een heerlijke Gazpacho; voor de Unold POWER smoothiemaker is dat geen probleem.

Strak roestvrij staal met een kunststof mengbeker met soft-touch grip  maken hem een parel voor op het aanrecht, zijn prestaties maken hem je beste vriend in de keuken. Niet alleen smoothies, ook roeren, mengen, hakken, pureren , zelfs harde groenten zijn voor de 2000 watt motor geen uitdaging, dankzij het robuuste gepolijste roestvrijstalen mes en de 15.000 tot 32.000 toeren per minuut. Verlichte bedieningselementen laten zien wat hij op dat moment aan het doen is.

Rubberen voetjes zorgen voor antislip, zelfs met de Ice Crush-functie beweegt de Unold POWER smoothiemaker geen millimeter. De Pulse-functie zorgt voor perfecte controle. Met de traploos verstelbare Mix-knop regel je de snelheid waarmee je van smoothies, cocktails, milkshakes tot romige sauzen en soepen mengt.

In het deksel is de BPA-vrije maatbeker cap geïntegreerd samen met een plunjer voor een optimale ingredienten-distributie.

Lees verder
'

Over Unold

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit product?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken