Concept

Jindřich Valenta – Concept is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van huishoudelijke elektrische apparaten. In eerste instantie opereerde het alleen op de Tsjechische markt, maar het heeft ook een sterke positie Slowakije, Polen en andere landen. De prioriteit van de samenleving is om het leven gemakkelijker te maken en te veranderen voor mensen in deze gehaaste tijden. Waarom zou huishoudelijk werk of verantwoordelijkheden een “vervelend” deel van de dag moeten zijn? Het doel is dat deze dagelijkse taken iedereen vreugde, voordeel en gezondheid brengen.

Het bedrijf heeft zich voortdurend dynamisch ontwikkeld en heeft een sterke positie in de markt opgebouwd. Van de twee werknemers in hun begin zijn er momenteel meer dan veertig die voor Tsjechië werken. De activiteiten en inspanningen van het bedrijf zijn gericht op een tevreden klant, die vooral de sterke nadruk op hoge kwaliteit, modern design en, last but not least, snelle service zal waarderen.

Het bedrijf beschikt over het breedste assortiment waterkokers, drogers en stofzuigers. U onze producten bijna overal ontmoeten. Van grote netwerken van elektrische ketens, e-shops, food stores, tot elektrische winkels en winkels, tot eigen winkels. In ons assortiment vindt u voornamelijk producten die u tijd en energie besparen en u zult naar wens van het leven kunnen genieten. We zullen niet alleen liefhebbers van een gezonde levensstijl tevreden stellen, maar ook fijnproevers, fijneters die dankzij onze producten graag genieten van traditionele lekkernijen, maar ook de nieuwste keukentrends volgen.

Waarom Concept? Het antwoord is simpel. We proberen onze apparaten zorgvuldig te produceren, of het nu gaat om hun functionaliteit of aantrekkelijk ontwerp, zodat ze in elk huishouden een verenigd geheel vormen. Het doel is gewoon een “concept” huishouden. Last but not least was er ook het doel om onze producten in het begin op de internationale markt te brengen. Vandaar de naam Concept, die gemakkelijk te onthouden en te begrijpen is in meerdere landen.

Al in 1991 werd de basis gelegd voor het merk Concept. In die tijd had het bedrijf vijf medewerkers en was het assortiment gericht op waterkokers en convectoren. In de loop der tijd is het assortiment apparaten gegroeid met stofzuigers en haartechnologie. In 1995 verscheen bijvoorbeeld de ongeëvenaarde Concept 100 handmixer op de markt.
In hetzelfde jaar werd een vestiging opgericht in Trenčín, Slowakije, en een paar jaar later ook in de Poolse stad Wroclaw. Het bedrijf beschikt over een modern logistiek centrum, dat werd gebouwd in 2003 in Chocni, East Bohemian.

Van de twintig producten die ons label aan het begin droegen, is er tegenwoordig een breed scala aan elektrische apparaten, waaruit zelfs de meest veeleisende klant zal kiezen. In 2008 werd het aanbod van het bedrijf uitgebreid met grote apparaten, in navolging van marktontwikkelingen en klantbehoeften. Op dit moment hebben Concept-producten de toppositie op de Tsjechische markt ingenomen dankzij hun hoge kwaliteit, aantrekkelijk ontwerp, eenvoudige bediening en redelijke prijs.