Cuisinart

Terugkomend van een reis naar Frankrijk, waarin hij in het bijzonder genoot van de culinaire tradities, ontwerpt de Amerikaanse ingenieur Carl Sontheimer in 1970 een keukenapparaat.


Zijn idee? Het toegankelijk maken van de kunst van het koken voor iedereen. De producten van Cuisinart, inmiddels uitgerust met de beste technologieën, vinden langzamerhand hun plaats bij de horeca professionals.


Aan het begin van de 20e eeuw lukt het Cuisinart om de leiderspositie in de wereld van culinaire keukenapparaten te verstevigen in de Verenigde Staten. Nieuwe productcategorieën worden geïntroduceerd: blenders, koffiezetapparaten, broodroosters, waterkokers… Cuisinart onderscheidt zich zelfs in de non-elektrische producten en presenteert daarmee een volledig aanbod voor gegarandeerd resultaat en succes in de keuken. In 2003 gaat Cuisinart terug naar Frankrijk, het land wat de inspiratie bood voor de oprichting. Het merk heeft in een legendarische chef een echte ambassadeur van de gastronomische Franse keuken: Paul Bocuse.


Cuisinart groeit in Europa en in gespecialiseerde netwerken met haar exclusieve producten: de Griddlers, een exclusieve uitvinding van Cuisinart, zijn echte multifunctionele kookplaten. Ondertussen wordt de Griddlers collectie uitgebreid met nieuwe modellen, allen passend in het Griddler-concept, oftewel: de kunst van ‘Easy Good Food’.

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit merk?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken