Novis

NOVIS of Switzerland – Iconic Line
Waar innovatie en design samenkomen.
De NOVIS Iconic Line is een gestroomlijnd, minimalistisch, eye-catching meesterwerk, gecreëerd door Zwitserse ingenieurs en ontwerpers. 
De NOVIS Iconic Line combineert stijl, functie en kwaliteit.

THE VITAJUICER
Ons doel was de beste juicer ter wereld te ontwikkelen. De VitaJuicer is uniek. Het is de enige juicer met 4 functies, bediend met slechts 1 simpele knop en voorzien van Novis’ vooruitstrevende VitaTec® technologie. Een compleet nieuwe generatie juicers.
Niet slow, niet fast, maar wel ongelofelijk efficiënt, met tot wel 56% meer vitamines in je glas!
VITAJUICER VITATEC®
Meer vitamines
Meer voedingsstoffen
Meer smaak
Meer gevoel
Met de natuurlijke druk van je hand in combinatie met CitroMax® haal je het meeste uit jouw citrusvruchten, Dankzij de gepatenteerde VitaTec®technologie, waarbij de citruspers samenwerkt met de centrifuge komen zowel het sap als de vezels in je glas, een garantie voor maximale voedingswaarde met een zijdezachte textuur.


THE PROBLENDER
De Novis ProBlender is veilig, slim, eenvoudig in gebruik en maakt korte metten met je ingrediënten – zonder verlies van voedingsstoffen en smaak.
Ongelofelijk veelzijdig
De ProBlender hakt, mixt en verwerkt je ingrediënten (met tot wel 120.000 snijbewegingen per minuut) eenvoudig voor een perfect resultaat, keer op keer. Met de 5 pre-set programma’s mix je automatisch jouw favoriete ingrediënten en maak je precies wat je wil. En met de On-The-Go container neem je je maaltje of drank zo met je mee! 

START JE DAG IN STIJL
ICONIC TOASTER
De Novis broodroosters van de Iconic Line zijn premium brood-roosters met duurzame rvs behuizing. Ze zijn de ideale tafel-genoot voor een soepel, snel en eenvoudig ontbijt. Naast de mogelijkheid om brood aan beide zijden en bagels aan slechts een kant te roosteren, hebben de Novis broodroosters verschillende bruiningsniveaus en een hogere uitwerpfunctie om kleinere sneden te verwijderen. Eenvoudige, verlichte knoppen dragen bij aan het gebruiksvriendelijke gevoel en het minimale ontwerp.

ICONIC KETTLE
Voor jouw kopje thee, precies zoals jij het wilt hoef je niet verder te zoeken dan de slanke nieuwe Novis waterkoker. Kies uit de klassieke versie met ergonomische handgreep, gemakkelijk open deksel en anti-druppeluitloop of de slimme versie die ook een instelbare temperatuuroptie, verlichte temperatuurmeter en automatische stoomstop heeft om ervoor te zorgen dat het water op de perfecte temperatuur is voor jouw dagelijkse theeritueel

Zwitsers design en engineering.

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit merk?

Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken