Stöckli

 

Het begon met metaal

In 1874 begon meester Alfred Stöckli de eerste Stöckli-artikelen te produceren met twee metgezellen in een workshop in Uznach: aardolie lampen, rechaud, asbakken en metalen pannen. De kleine onderneming groeit in de loop der tijd tot een bloeiende onderneming. Door het gebruik van waterkracht wordt de productie verplaatst naar Netstal. Het merk wordt al gauw bekend om het kook- en serveer servies, evenals het ‘Stöckli-koper’ . Het assortiment omvat inmiddels droogapparaten, luchtbevochtigers, fonduegerei en raclette sets.

Eerste kunststof producten

In 1956 kocht het bedrijf een spuitgietmachine voor de productie van zijn eerste kunststof artikelen. Onder andere zijn dat vuilnisbakken, wastafels, containers en waterbussen. Sinds 1985 zijn ook afvalverdelers van kunststof vervaardigd onder het merk Müllex. Verder zijn in-house containers, flessendozen en technische gevormde onderdelen zoals behuizingen en omslagen vervaardigd.

Vandaag, meer dan 140 jaar na zijn ontstaan ​​als werkplaats, presenteert A. & J. Stöckli AG zich als een modern bedrijf in kunststof productie en handel. Een bedrijf met een veelbelovende toekomst.

Dealerlijst

Onze dealers zijn gelokaliseerd door heel Nederland.
Wilt u weten waar onze dichtsbijzijnde dealer zit voor dit merk?Bekijk ze hieronder op de kaart.

Merken

J. Lensen is ook importeur van de volgende merken