Adexi blijft zijn assortiment uitbreiden en vernieuwen en komt nu met een selectie producten voor de hobbykok onder de noemer GASTRONOMA by Melissa.

Binnen Gastronoma vind je handige producten met een professionele uitstraling die in geen enkele keuken van een gepassioneerde hobbykok mogen ontbreken.

Neem bijvoorbeeld de SOUS VIDE circulator. Deze is voorzien van Wi-Fi, waardoor je heel eenvoudig met behulp van de App op je telefoon of tablet de kooktijden en temperatuur kan aanpassen. Binnen de App vind je ook vaste recepten voor diverse producten en is er een digitaal notitieblokje om je eigen voorkeuren en opmerkingen te noteren.

Of de IQ BBQ GRILL, met geïntregreerde hoogte -sensor, die de grilltijd automatisch aanpast aan de hoogte van het product. Door het juiste type voedsel in te stellen ben je verzekerd van een perfecte cuisson, iedere keer weer.

Nog zo'n innovatie is het MESSENBLOK met geïntegreerde MESSENSLIJPERNaast de slijpfunctie beschikt dit messenblok ook over een UV-licht en hete-lucht circulatie waarmee je bacteriên geen kans geeft, zowel op de messen als in het blok

De digitale SLOWCOOKER, met timer, zorgt voor een heerlijke, dampend warme maaltijd na een dag hard werken. De kooktijd is middels de timer instelbaar tot 12 uur, dus prima af te stemmen op jouw recept.

De SMOKER GUN is voor ons natuurlijk wel een beetje een vreemde eend in de bijt, want zonder stekker, maar dit product mag niet ontbreken in het geheel. Roken, warm of koud is helemaal hip. Met de SMOKER GUN geef je extra smaak aan vlees, vis of gevogelte, maar ook aan groente, fruit, kruiden, thee of zelfs cocktails zonder de temperatuur en structuur te beïnvloeden.

Last but not least is er nog de THERMO KOKER, een dubbelwandige roestvrij stalen waterkoker met afsluitbaar deksel, waardoor hij in een thermoskan veranderd en de inhoud tot zo'n 4 uur lang rond de 70°C houd. De speciale schenktuit en het deksel zorgen ervoor dat knoeien verleden tijd is.

Kortom, een zeer interessant gezelschap waar we je graag kennis mee laten maken. Dat kan tijdens de komende Voorjaarsbeurs in het Beatrixgebouw in Utrecht, van 4 - 6 maart aanstaande. Je vind ons op de 3e etage, stand C-339