Over ons

Groot assortiment

De merken die vandaag de dag vertegenwoordigd worden zijn CLOER, NIVONA, Gastroback, Rommelsbacher en Unold(allen uit Duitsland), Tower, HotIdeas en Russell Hobbs uit Engeland, uit ScandinaviĆ« Melissa en Gastronoma, Lagrange en Cuisinart uit Frankrijk en Nemox (alleen de koffiemolens) uit ItaliĆ«.     

Snelle levering
Zoals hiernaast te lezen is, is de Fa. J. Lensen sinds 1996 gevestigd in Zoetermeer, om precies te zijn aan de Platinastraat 84. Hier hebben wij een ruim magazijn, waardoor we vrijwel alle artikelen direct en snel uit voorraad kunnen leveren. We hanteren geen minimale aantallen, dus alle artikelen kunnen los besteld en geleverd worden. Ons lage franco leveringsbedrag maakt een kleine, tussentijdse order mogelijk en ook leveringen op zaterdag behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is ook Drop Shipment (levering direct bij de eindgebruiker) mogelijk. 
Goede Klantenservice

Wij zijn een flexibele firma met aftersales hoog in het vaandel. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de trefwoorden. Onze eigen Technische Dienst, gespecialiseerd in onderhoud van NIVONA volautomaten, repareert, voor zover mogelijk, ook de andere artikelen. Ook voor kleine onderdelen als kalkfilters en dergelijke kunt u bij ons na jaren nog terecht.Onze klantenservice staat iedere werkdag tussen 8:30-17:00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, veel kleine storingen aan bijvoorbeeld uw NIVONA-volautomaat zijn vaak telefonisch te verhelpen.

Sinds 1940
Na enige tijd als Hoofd Inkoop bij groothandels als Pieper en Heybroek Zelander (de huidige Technische Unie) gewerkt te hebben besloot J. (Johan, roepnaam Joop) Lensen begin 1940 voor zichzelf te beginnen en zich te specialiseren in luxe klein huishoudelijke apparaten. Een slechter moment om te starten had niet gekozen kunnen worden daar op 10 Mei 1940 de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Na de bevrijding duurde het nog enkele jaren voordat langzaam hier en daar weer de fabricage van apparaten op gang kwam. De contacten met CLOER uit de tijd van Heybroek Zelander werden weer aangehaald en in 1957 werd JURA toegevoegd aan de groeiende merkenportefeuille. Alle activiteiten vonden nog altijd plaats vanuit een woonhuis in Voorburg. In 1996 groeide de Fa. J. Lensen uit zijn jas en werd besloten het bedrijf te verplaatsen naar Zoetermeer. Op dit adres zijn wij tot op heden nog steeds actief. Inmiddels heeft de derde generatie de leiding in de firma. Wij zijn nog altijd gespecialiseerd in luxe kleine huishoudelijke apparaten met een eigen technische dienst.

Merken

J. Lensen is importeur van de volgende merken

BLOG

We houden u graag op de hoogte